May 22, 2024

Două metode noi la Hoola! Beneficiu Hoola Lite Bronzing Powder, precum și Hoola Quickie Contour Stick

Noul beneficiu HOOLA Quickie Contour Stick, precum și Pudră de bronzare Hoola Lite
O conversație adevărată între mine, precum și conturul …

Eu: Vrei să pleci?

PUBLICITATE

Contouring: Nu.

Eu: * suspin *

Vreau să spun … Sunt destul de sigur că conturul trebuie să renunțe la toamnă, precum și să se estompeze în umbre într-o zi, însă este încă puternică pentru moment, în special în beneficiul, precum și am dovezile pentru YA: New Hoola Quickie Contour Stick ($ 28), precum și Powder Bronzing Hoola Lite ($ 29).

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Cred că menționez acest lucru la fiecare 15 minute, cu toate acestea nu sunt o persoană de conturare imensă (subliniază pentru viață, yo!). I-am oferit Colegiul Vechi să încerce din nou, totuși, cu aceste noi produse, pentru că, bine, nu știi niciodată, nu?

Swatches of the Benefit Hoola Quickie Contour Stick (TOP), precum și Pudră de Bronzing Hoola Lite (Bottow)
Am început cu Stickul Quickie Contour …

Beneficiu Quickie Contour Stick

Este un stick de contur brun brun mat, bronz, precum și beneficii sugerează că îl puteți aplica pe părțile laterale ale nasului, sub pomeții dvs., precum și în jurul marginii feței, apoi amestecați-o cu dvs. cu dvs. degete sau o perie.

După câteva runde de mers cu ea, bine, să spunem doar că nu voi răsturna la #teamcontour oricând în curând …

Este cam greu de utilizat, deoarece bastonul este larg, precum și se simte incomod când o conduc sub pomeții mei, precum și pe laturile din nasul meu.

Întotdeauna am ajuns cu o mare parte din fața mea, precum și după ce am amestecat-o, nu pot vedea cu adevărat nici un fel de impact de contur deloc.

Cred că există puține lucruri care merg mai departe …

Înainte de a aplica Hoola Quickie Contour Stick, precum și Hoola Lite

După aplicarea Hoola Quickie Contour Stick, precum și Hoola Lite
Ar fi mult mai bine (pentru mine) dacă ar fi mai cool

Cred că stickul de contur este la fel de cald pentru a-mi controla eficient tonul pielii (și cel mai probabil cele mai multe tonuri de piele în general). Dacă a fost mai rece sau poate dacă ar avea mai multe subtiluri griști, atunci cred că ar putea fi mult mai bine să dărâme pe acele contururi, totuși, așa cum este acum, nu se întâmplă doar pentru mine.

Oh, precum și prima dată când am deschis-o – cât nu înțeleg dacă greutățile grele din clasa mea hit-ul m-au transformat în prințesa ei de putere (îndoială!) – Cu toate acestea, bastonul a ieșit afară precum și navighează la jumătatea camerei.

Beneficii Pudră Hoola Lite Bronzing

Acesta este un bronz de aur mat în mijloc pe scara de temperatură. Este moale, precum și se amestecă bine în piele.

Practic, este o versiune mai ușoară a beneficiilor HOOLA, pe care o iubesc, cu toate acestea cu tonul pielii, cel mai probabil nu este clientul țintă. Hoola Lite ar putea fi practic o înțelegere cu pudră pentru mine, cu toate acestea dacă ești mai ușoară decât mine, inspectați-o.

FYI, miroase ca un pumn Hawaiian extrem de puternic … lucru minunat îmi place pumnul hawaiian.

Where to discover them

PUBLICITATE

The Hoola Quickie Contour Stick as well as Hoola Lite Bronzing Powder are offered now on the internet as well as at benefit stores as well as counters.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.