July 15, 2024
Uncategorized

Cultivarea metropolitană 24/7 Glide-pe creioane de buze Obțineți unele nuanțe noi: 1993, sânge sărac, bitterweet, șantaj, precum și STARK Naked

Cancilurile de buzunare mitropolitane din stânga în 1993, sânge sărac , Bitterweet, șantaj, precum și stark goi

Anul a fost 1993 … orașul era Novato. Autoritățile de machiaj investighează o situație de șantaj care a dus la sânge săraci între doi prieteni iubitoare de machiaj. Potrivit rapoartelor neoficiale, precum și conturile de martori oculare secundare, povestea a avut un sfarsit cu amortizor, inclusiv o doamnă nebună care rulează gol cu ​​străzile!

A se vedea, aceasta este ceea ce apare atunci când cineva cu o creativitate hiperactivă joacă cu aceste cinci new Mixolitan 24/7 glide-pe creioane de buze (20 $).

Aceste noi căi de buze mată se potrivesc culorile de la noua linie de decădere metropolitană Matte Transformare Linie, și anume Medium Brown 1993, Blood Red Roșu adânc, Bightter Purple Rightweet, Deep Brawmail Bearry, precum și Light Nud Stark goală.

PUBLICITATE

Bad Blood, 1993, Bittersweet, precum și Stark Naked Get Enthusiast High-Five de la mine, deoarece sunt incredibil de cremoși, precum și alunecă pe pielea mea, fără a sări peste o bătaie (la fel ca creioanele cu buze de buze normale 24/7), Cu toate acestea, șantajul este tip de mizerie … este uscat, nemaipomenit, precum și trage la pielea mea, Bah!

Urban Decay Glide-pe creioane de buze din stânga în 1993, sânge sărac, bitterweet, șantaj, precum și stark goi

Urban Decay Glide-pe creion de buze Swatches din stânga: 1993, sânge sărac, bitterweet, șantaj, precum și stark goi

Urban Decay Glide-pe creioane de buze din stânga în 1993, sânge sărac, bitterweet, șantaj, precum și stark goi

PUBLICITATE

Toate cele cinci nuanțe noi vin în curând pentru contoarele de decădere a metropolitanului, site-ul UD, Sephora, Ulta, precum și magazinele lui Macy.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.