May 22, 2024

Imprimate mixte, precum și wiggles

Oh, băiete, dulciuri, cred că nepoata ta va fi o mână. Acest copil … nu se oprește! Am încercat să fac fotografii cu ea în această îmbrăcăminte frumoasă, cu amprente mixte, precum și pentru viața mea, nu am putut să o stau liniștită.

Observați exact modul în care membrele ei sunt întotdeauna într-o poziție diferită!

PUBLICITATE

Este un lucru minunat, presupun, precum și este fantastic să vedem că este activă și interesată și interesată și plină de viață (deși pot să regret acele cuvinte atunci când alerga în jurul casei ca un pisoi bouncy).

El Hub are o teorie că va fi un copil de mare energie, precum și sunt înclinați să fiu de acord. În această săptămână și-a găsit picioarele, precum și acum când se află pe spate, îi folosește să se scot pe podea. Și-a dat seama exact cum să se întoarcă. Am descoperit-o în centrul ei de fitness din stomacul ei cu capul în sus.

Este interesant și înspăimântător în același timp. Bitul nostru îngerul nostru este oficial în mișcare!

PUBLICITATE

Oh, precum și această îmbrăcăminte este încă un exemplu de haine infantile pe care le doresc au fost oferite în dimensiuni adulte, lol! Aș purta pantaloni curcubeu dungat cu un tricou polka-dot într-o secundă caldă. Nu-i așa?

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.