May 22, 2024
Uncategorized

Care sunt cele mai bune recomandări pentru cineva care se îndrepta spre un contor de machiaj pentru prima dată?

Boutique NARS pe strada Fillmore din San Francisco
Aduceți un amic. Acesta este primul meu sfat. Cineva care știe puțin despre frumusețe, pentru că dacă sunteți complet nou la machiaj, un machiaj cu sute sau mii de culori și produse înghesuit într-un spațiu mic poate fi intimidant, iar un prieten poate oferi suport moral și o intrare utilă (Cum vă ajut să vă decideți între produse similare sau vă încurajați să respectați bugetul dvs.).

Puteți face o zi de el și ieșiți la prânz sau cafea înainte sau după.

PUBLICITATE

De asemenea, aș sugera …

1. Cunoașterea obiectivelor de apel

Ce doriți să realizați? Există un aspect de ochi pe care doriți să învățați sau vă îngrijorați (pielea uscată / uleioasă, hiper-pigmentare, cercuri sub ochi, cum să contur)?

Având ceva în minte, chiar dacă este doar un singur lucru, va ajuta artiștii de machiaj / asociații de vânzări să vă ajute.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

2. Aduceți pozele

Smartphone-urile au ajutat cu adevărat acest lucru. Aducerea pozelor de aspect vă place foarte mult, într-adevăr ajuta. O imagine merită o mie de cuvinte.

3. Evaluați nivelul dvs. de calificare

S-ar putea să doriți să lăsați artistul să știe de unde veniți din punct de vedere al nivelului de calificare. Chiar dacă este prima dvs. vizită (sau, una dintre primele dvs.) la un contor de machiaj, purtați vreodată machiaj acasă? Ce porti? Sunteți confortabil cu amestecarea? Purtați vreodată ochi de pisică sau aspect de fum?

Știind ce puteți face deja și ceea ce vă simțiți confortabil, veți ajuta persoana care vă ajută.

4. Puteți întotdeauna să vă întoarceți mai târziu

Chiar dacă ispita este acolo (acest lucru, știu), nu trebuie să obțineți fiecare produs. Sau oricare dintre ele. Este doar un singur contor! Există o mulțime de alte contoare pentru a încerca.

În cele din urmă, dacă aveți un raport bun cu cineva care vă ajută, puteți întotdeauna să vă întoarceți la ei și să învățați chiar mai mult mai târziu.

PUBLICITATE

Şi tu? Care sunt cele mai bune recomandări pe care le puteți da cuiva care se îndrepta spre un contor de machiaj pentru prima dată?

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.