May 22, 2024
Uncategorized

Duminica cu file pisica, machiaj, precum si recursul blog mascot, voi. 389

Dragă jurnal,

Jiminy cricket, jurnal, sunt epuizat! Nu glumesc. Noua închiriere a fost pusă într-o tonă de ore suplimentare, precum și sapa în timpul meu valoros. E întotdeauna la birou. Vreau să spun, îmi place să lucrez la schimbarea de noapte, totuși îi place cu adevărat să lucreze la schimbarea de noapte.

PUBLICITATE

Am încercat să-i spun să-i duc la ceas, precum și să merg acasă, cu toate acestea avem probleme de comunicare. E ca și cum vorbim limbi diferite.

Chiar și atunci când pot să alunec pentru un pui de somn, nu pot dormi de mult, deoarece există atât de mult zgomot în birou.

Am crezut că o nouă saltea ar ajuta, cu adevărat că nu are …

Am încercat la fel cald.

Și am verificat când o metodă minunată de a deveni somnoroasă pentru pat este să verificați ceva plictisitor, așa că am încercat asta, totuși acum tot ce vreau să fac este să-mi actualizez centrul de comandă tabby. Cred că am adăugat o grădină Catnip de acoperiș …

În acest moment, voi face orice pentru a prinde câteva mai multe z. Nu înțeleg exact cât mai mult pot lua asta. Sunt un supermodel de Kitty faimos mondial. Serios, cer ca recursul meu să se odihnească.

PUBLICITATE

Încă mai cred că lucrurile vor lucra în cele din urmă, precum și generalul sunt încântat de noua angajare. Ea lucrează absolut din greu, precum și ea este un getter. Cred că încearcă doar să pună într-o mulțime de ore suplimentare acum pentru a face o mare impresie foarte mare.

Pot să respect asta.

Somnoros al tău,
Tab-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.