May 22, 2024

Duminica cu file pisica, machiaj si farmecul blog mascota, voi. 398

o scrisoare de dragoste pentru pisica mea (da, cititi corect)

Dragi file,

Bună ziua, prietenul meu dulce Kitty. Știu că, deși ne vedem reciproc în fiecare zi (așa cum avem pentru aproape 10 ani), lucrurile nu au fost la fel în ultima vreme, acum că sunteți un “frate mai mare” pentru copilul Connor Claire.

PUBLICITATE

Probabil că se pare că este întotdeauna în brațele mele, sau în poala mea, altfel în amestec și că atunci când încercați să vă strângeți cu mine (ca și când a alăptat și ați încercat să vă furișați pe poala mea pentru a face biscuiți ), pare foarte nedrept când spun: “Nu, file, nu acum”.

Văd că te-am scos, din păcate. Am auzit suspinurile mici de pisici și măci.

Sincer, nu te pot da vina. Lucrurile s-au schimbat foarte mult în ultimele două luni, atât pentru dvs. cât și pentru mine, mult mai mult decât în ​​ultimii nouă ani pe care i-am petrecut împreună. A fost un șoc destul pentru ambele sisteme.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Dar am vrut să știi că, deși modelele noastre familiare zilnice (și de noapte) s-au schimbat, sunteți încă băiatul meu special tabby, și acum îmi prețuiesc momentele liniștite pe care le avem împreună și mai mult, când doar tu și cu mine , ca noaptea trecută, când m-am trezit la 3 și te-am văzut în apropiere de mine, dormi bine.

Sau, cel mai bine acum, în timp ce taiesc acest lucru cu tine napping în colțul de lângă scaunul meu, și cu mine la tastatura de atingere a tastaturii. Câte ore am petrecut așa cum am petrecut așa, prietenul meu dulce? Sute? Mii de mii? Știu că, în curând, vă veți trezi, urâți pe biroul meu și frecați obrajii pe fața mea înainte de a vă draga corpul peste antebrațul stâng, deoarece voi continua să introduc. Veți începe să vă purtați și să vă uitați pe fereastră și să clipiți ocazional convertitly.

Îmi pare rău dacă se pare că nu petrecem cât mai mult timp împreună, dar asta nu implică faptul că nu suntem încă cei mai buni prieteni. Ești o pisică mare cu o personalitate mare și vei avea întotdeauna o bucată mare din inima mea. Acea parte a fost a ta vreodată pentru că în ziua în care te-ai plimbat în casa mea în Mill Valley și ai ales că nu vei pleca vreodată. Inima mea se umflă ori de câte ori mă gândesc la modul în care m-ai așteptat în turful de pe dealul din spatele clădirii, și când m-ai vedea să mă întorc acasă de la serviciu, ai legat și miau tot drumul pe deal cu coada ta strâmbă și înaltă în aer.

Ești o astfel de pisică fantastică, file. Vă mulțumim pentru iubirea dvs. necondiționată și pentru că ați fost cel mai bun pisică, o fată ar putea avea vreodată.

PUBLICITATE

Sunteți, și veți fi întotdeauna, pisicile mele foarte speciale odată în viață și, în cazul în care nu v-am spus destul în ultima vreme, te iubesc.

Cel mai bun prieten întotdeauna,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.