May 22, 2024
Uncategorized

Machiaj, precum și Blog de apel luni, voi. 516

au o săptămână excelentă!

Deci … Care este sondajul de luni?

Ei bine, nu este tocmai un sondaj. Este mult mai mult de o evoluție în mod regulat (Devolving?), Listarea oarecum aleatorie a preocupărilor pe care le-am pus la vizitatori în fiecare dimineață luni pentru ultimii 11 ani (!) ANI. (Este ca un kickstart pentru creierul tău.) Întotdeauna am făcut plăcere să citesc răspunsurile dvs. în comentarii, precum și sper că vă bucurați de citirea mea.

1. Ce este părul tău în prezent miros?

Ei bine, am luat un duș aseară, precum și eu nu am gătit niciun tip de mese care includ ceapă de saută sau carne, așa că în momentul în care părul meu miroase destul de bine întunecat! Mirosește ca esențele din plante, șampon albastru ghimbir, precum și balsam, pe care încă mai folosesc, precum și iubitor, apropo.

2. Dacă felina dvs. ar putea vorbi, precum și a avut un sens magnific de modă felină, ce ar folosi astăzi?

Taburile ar fi folosirea unui tricou de tricou de la anii ’80 / începutul anilor ’90. Mai precis, el ar fi balansat unelte Kristy Yamaguchi.

PUBLICITATE

De program ar exista paiete.

3. Dacă ați putea lucra la orice tip de machiaj pentru o săptămână, ceea ce ar fi?

Evident, Mac. DUH. Sunt încă un fan semnificativ. Suma, precum și stilul de antrenament pe care îl primesc, precum și lățimea înțelegerii oamenilor care lucrează acolo … aș cere toate preocupările, precum și absorbi cât de mult am putut. Aș întreba, cum ar fi, cum sunt câteva metode de acoperire cu pielea matură? Poți să-mi arăți exact cum să faci cel mai provocator ochi fumos pe care îl cunoști? Exact cum pot contur, precum și să arate autentic și natural? Care sunt câteva metode diferite de a face sprâncene pline, pufoase? Care sunt trucurile Insider Mac pe care publicul nu le cunoaște?

Și, în mod ideal, nu aș fi în sus atât de mult, adică, dă-i drumul pe cineva în timp ce l-au căptușit cu PowerSurge.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

4. Cineva îți place să călătorești?

Bunul meu prieten Cindy. Am luat o serie de călătorii împreună, având în vedere liceul, precum și ea este atât de ușoară atunci când se referă la mese, precum și de planificarea lucrurilor, precum și ea întotdeauna în sus pentru a face lucruri în zbor. Ea este, de asemenea, tipul de persoană care nu va lăsa fiecare decizie la fel de mult ca tine. Va alege câteva lucruri de făcut, precum și apoi veți obține câteva lucruri de făcut, deci este un parteneriat egal în călătoria dvs.

5. Exact cât de bine ați reuși să trăiți pe stația de zonă din întreaga lume? ️ pentru un an?

Mi-ar fractura cel mai probabil în primele două săptămâni, haha! Nici măcar nu aș dura o lună. Aș fi ca: “Te rog, lasă-mă? du-te acasă.”

Pentru unul, eu sunt claustrofob, precum și cerințele să pot deschide o fereastră, care nu se poate face pe o stație zonă din întreaga lume.

Adică, singura metodă pe care o voi face printr-un an este dacă aș fi fost puternic medicină …

Instagramul meu ar fi în afara lanțului. Iti poti imagina? În fiecare zi? Doar făceau instantanee ale pământului de la orice tip de ferestre? “La locul de muncă astăzi, doar chillin”! ”

Luni fericit!

A trebuit să împărtășesc micul dejun de când ceea ce este Web fără pickele de mic dejun?!

Bunul meu prieten Marisol mi-a prezentat-mi la aceste bare de proteine ​​delicioase numite câte un bare, precum și acest lucru este gogoașă geamată de arțar. Pe lângă faptul că, deși nu are un gust exact ca o gogoașă, este minunată suficientă atât încât să fie suficient de suficientă pentru o gogoașă pentru a satisface o poftă. Are 20g de proteine, precum și 1G de zahăr, precum și mă menține plină de ore. Nu atât de lipicios, cât și nu se blochează în dinții mei. precum și oh atât de delicioasă! Le-am descoperit la Trader Joe pentru $ 1.99 Bar.

Gogoașă ? Preocupare despre un lucru, prietene! Va fi o săptămână minunată.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

PUBLICITATE

Karen.

P.S. Chiar aici sunt preocupările de a copia, precum și lipiți cu răspunsurile dvs. într-un comentariu:

1. Ce este părul tău în prezent miros?
2. Dacă felina dvs. ar putea vorbi, precum și a avut un sens magnific de modă felină, ce ar folosi astăzi?
3. Dacă ați putea lucra la orice tip de machiaj pentru o săptămână, ceea ce ar fi?
4. Cineva îți place să călătorești?
5. Exact cât de bine ați reuși să trăiți pe stația de zonă din întreaga lume timp de un an?

Leave a Reply

Your email address will not be published.