May 22, 2024
Uncategorized

Bay Area Recurs Love: H2O + Apel

Yay pentru golf! În această serie, pentru luna februarie 2019, voi prezenta produse, precum și în jurul motivelor mele stomping, zona San Francisco Bay.

De ce, da, mă amuză să nu sfârșesc că ori de câte ori cer un tropical? Scent de fixare, marca pe care o întorc în mod normal la (H2O Plus) nu se găsește într-un loc tropical. În schimb, se află în San Francisco.

Nu am nici un concept de ce este atât de amuzant pentru mine. ? Sunt metodă și amuzată repede!

PUBLICITATE

Apelul H2O + a fost o favoare a mea pentru vârste. Am început să le folosesc înapoi când am locuit în Sf în Aughts timpuriu (înapoi când eram totul despre loțiunea de lapte). Acum, mă întorc în general pentru produsele corporale, cum ar fi gelurile de duș, precum și loțiuni, totuși, ei au și câteva produse cu adevărat excelente de îngrijire a pielii, cum ar fi aspectele lor de gel hidratant de 20 de dolari păstrează-l proaspăt de curățare pentru pielea tipică pentru a usca tipic. Îmi place să-l folosesc după ce lucrez din moment ce are grijă de straturile sedimentare de sudoare fără a-mi usca obrajii, ceea ce nu este simplu feat!

Dar produsele mele “Go-to” de la brand, de departe, sunt rufele de corp de la Coconut Verbena ($ 18), precum și untul de corp (22 de dolari). Le iau ori de câte ori le văd pe Bogo la Ulta (care este adesea, precum și ideal acum există un buy-one-get-unul la 40% online). Mirosul este mirosul meu tropical preferat ori de câte ori merg cu retragerile din Hawaii, cum aș fi acum.

Este plajă fără protecția solară, Piña Colada sau note minunate de ananas. Are un ton puternic de lămâie verbena, care ridică-o, precum și o oferă o vibrație citrus-y, care este extrem de răcoritoare, totuși este, de asemenea, o notă plumeria, deci nu vă plimbați doar mirosind ca lămâi, lol! De asemenea, nucă de cocos este perfecțiunea, deoarece miroase ca niște coconut proaspăt crăpate, mai degrabă decât acea bomboană de nucă de cocos artificială.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Între perechea, membrele mele aligator nu stau absolut nici o șansă. Sunt Mois-Tur-Ized!

Chunky Braid salvează ziua

PUBLICITATE

M-am întors de la petrecere! Am ajuns să opresc pentru o panglică dezordonată, ciudată, precum și se pare că a fost cel mai bun lucru pentru a face ca Grays să arate intenționat. Am făcut o parte din adâncime pentru a arăta evidențiatoarele mele de argint. ?

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.