May 22, 2024
Uncategorized

Ați avut vreodată un mishap de păr de păr?

Vorbește-mi despre păr, babe!
La acea vreme, probabil că nu mi-ar fi descris nici una dintre încercările mele să-mi vopsi părul la domiciliu ca fiind “neajuns”, dar privim înapoi … De fiecare dată când mi-am vopsit părul în colegiu ar fi putut, de fapt, caracterizat ca o enormă mishap. LAUGH OUT LOUD!

Nimic nu arăta niciodată destul de ideal când am făcut-o singură. Nu atunci, nu acum. DIY Dyeing-ul de păr la domiciliu nu este doar forța mea (care este unul dintre motivele pentru care măresc din gri).

PUBLICITATE

Cred că cel mai rău eveniment a fost momentul în care am făcut propriile mele evidențieri și am rănit cu dungi de tigru de tigru din portocaliu. ? Bineînțeles, nu știam mai bine la acea vreme și am crezut că sunt Ish … Mulțumesc bunătate că a fost înainte ca social media să fie un lucru, pentru că aș fi fost #hashtagging lucruri precum #Chunkyhighlightsftw și #ditigerstripes.

PUBLICITATE

Chiar sper că răspunsul dvs. la această întrebare este “nu”, dar doar în cazul în care nu este, vorbiți cu mine. ? Ați avut vreodată o mishap de vopsea de păr la domiciliu. Dacă da, ce sa întâmplat?

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.