May 22, 2024
Uncategorized

Este încrederea cosmetică în strălucirea dvs. Bronzer, sau înghețată Neapolitan? Tu ești judecătorul

Noua incredere de cosmetice IT în strălucirea Blushing Bronzers în sens invers acelor de ceasornic din top în strălucire naturală instant, strălucire instant nud și strălucire caldă instantanee, 32 dolari fiecare și disponibil acum
În mod evident, universul nu vrea să mă duc la cel negru, pentru că a pus aceste tigăi roșii în fața ochilor mei.

Nu arata ca neapolitan inghetata? Serios, am înfometat aici.

PUBLICITATE

Ok, ar putea fi doar eu și My My My My facem acel salt, lol!

În orice caz, acestea sunt noua încredere în Cosmetics IT în bronzoarele strălucitoare strălucitoare, iar fiecare tavă are un bronz separat, o roșie și un luminator.

Acum disponibilă în linia permanentă de cosmetică IT

Acestea sunt noi în această lună și sunt disponibile în trei nuanțe combo. Există strălucire instant nud, strălucire caldă instantanee și strălucire naturală instant.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Peachy nud strălucire este cea mai ușoară, strălucire caldă este smack dab în mijloc, și strălucirea naturală are cele mai profunde nuanțe. Toți ei se înclină cald cu satin, finisaje strălucitoare similare cu dimensiunea suplimentară Mac se aprinde și sunt 32 de dolari fiecare.

Practic, cosmetica a aruncat o bronzer de pulbere, o blush și o evidențiere într-o singură tavă, care nu este exact un concept nou în lumea machiajului (peeps o făceau de ani de zile), dar cred că acestea sunt mai curate decât ca de obicei.

Puteți utiliza cele trei produse în fiecare dintre tigări separat, dar cu produse de panouri combo Pulbere ca acestea, aproape niciodată nu fac. O mulțime de timp le amestec împreună cu peria mea și aplicăm combo-ul pe obraji.

Din partea de sus: strălucire caldă instantanee, strălucire instant nud și strălucire naturală instant
Neted, și nu nemaipomenit

Ori de câte ori amestecăm mai multe produse din obraz împreună, întotdeauna sper că produsele se vor amesteca bine, dar o mulțime de timp au ajuns nemaipomenit.

Cu aceste lucruri am fost înspăimântată, aș vedea o bloabă de bronz pe o parte a obrazului meu și un loc de roșcată pe altul, dar pulberile moi și matasoase se topesc unul în celălalt. Când vă plimbați peria în tigaie și curățați culoarea combinată de pe obraji, merge în mod egal.

Sunt prea pigmentați!

Am nevoie doar de un strat cu oricare dintre acestea – două cel mult.

Orice perie blush trebuie să funcționeze bine cu acestea, dar cosmetica IT One-Sweep Wonder nr. 705 (48 $) se potrivește perfect în tigăi și se aplică fără efort și amestecă pulberile. Cred că funcționează foarte bine cu acestea și ar putea fi în valoare de investiție dacă decideți să obțineți o tigaie.

Lucrurile pot fi murdare, deși …

Dacă sunteți un fluturi ca Moi, am ajuns cu o mulțime de pudră liberă, exces de pulbere în tigăi din jurul marginilor interioare după ce le folosesc. Părul de pensulă trebuie să-l lovească și dacă uit să scot excesul înainte de a închide compactul, Whoa, Nelly! – Pulberea inevitabil se termină pe hainele mele sau pe covor.

Sa întâmplat de câteva ori.

Verdictul final

Cred că acestea sunt minunate, mai ales dacă sunteți vorba despre aspectul machiajului de întreținere redus. Ca, dacă vă lipiți de hidratantul colorat, rimelul, luciul, blushul și / sau bronzul o mulțime de timp, acestea trebuie să funcționeze perfect pentru dvs.

PUBLICITATE

Ele pot fi puțin murdare, deși …

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.