May 22, 2024

Make up pentru podeaua luminată de stea: Voi naviga fericit de această stea

make up pentru pulberea luminată de stea
Aceste borcane de machiaj pentru podeaua luminată de stea arată ca ceva de la Ursa major?

LAUGH OUT LOUD! Serios, aceste lucruri sunt strălucitoare, omule! Dacă ați fost doar pe o barcă și aceste pulberi aprinse, ați putea naviga înapoi în pământ.

PUBLICITATE

Atât de strălucitoare.

100% Instagram-friendly lightlighter

Dacă ar exista un lider oficial OTT Instagram-prietenos, acesta ar fi acesta. Fiecare dintre cele opt nuanțe de 21 de dolari are 0,09 uncii de pulbere de strălucire, pe care o puteți purta umedă sau uscată pe ochi, buzele sau obrajii.

Make Up Forever Star Lit Powder Swatches din stânga în 19, 15, 13 și 02

Perla intensă

Shimmer este mai mic ca un strălucitor și mai mult ca o perlă intensă. Ca și lideri, aceștia sunt puțin prea bdea-bing-barman pentru mine, dar îmi plac ca culori de capac, pentru că atunci când le-ai luat chiar lângă un satin sau un mat în creasta, pop-ul de înaltă strălucire! – Și dacă aveți capișon, sau ușor cu capișon, ca niște capace ca mine, face ca creasta voastră să arate mai adânc, cum ar fi ATCHA drept.

Borcane tricky.

Fii atent cu ambalajul, totuși. E un pic mai complicat …

Alcătuiesc vreodată gura cu gura a borcanului, ceea ce previne pulberea de la vărsarea peste tot când o deschideți, dar dacă puneți borcanele cu susul în jos, pulberea iese într-o coloană îngustă și este greu să-l sufle înapoi în borcan.

PUBLICITATE

Da, a aflat că unul greu, lol!

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.