May 22, 2024
Uncategorized

Beneficiați de vacanță 2015 | Foarte primele impresii

Patru dintre cele șase cele mai bune kituri de vacanță pentru vacanță 2015
De ce simt în mod neașteptat dorința de a purta neon, precum și de a asculta wham!?

Oh, poate că este aceasta: colecția de vacanță 2015 beneficiu, precum și tema sa de culoare bomboane “80s.

PUBLICITATE

Bunătatea mea, prietena. Mi-a avut loc doar că, în funcție de vârsta ta, poate că nu ați auzit de Wham! – Care este crezut că mă face să vreau să dau o plimbare lungă de pe un dig (dramatic mult?).

Serios, totuși, sunt una dintre trupele de sărbătoare din anii 80 de ani.

Beneficii de vacanță 2015 Celebration Poppers ($ 45) Finistru Benefit Kit, referitor la toate contoarele de beneficii, precum și magazinele
Vacanța beneficiilor 2015 dvs. B.Right! Pentru a sărbători cele mai bune seturi de beneficii (49 dolari, referitoare la toate contoarele de beneficii, precum și magazine), precum și SEBRICARE HOPPIN “(39 USD, special pentru ULTA)
Vorbind de partide, beneficiul din acest an de vacanță 2015 Colecția Finant din kituri de beneficii arata ca au o explozie (uita-te la acele culori luminoase!). Obțin note unice de sărbători de Anul Nou de Anul Nou de control care nu se pot opri, precum și nu se vor opri, până la sfârșitul zilei.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Beneficiați de vacanță 2015 Celebrații Poppers ($ 45) Finish Benefit Kit, referitor la toate contoarele de beneficii, precum și magazinele

Beneficiați de vacanță 2015 Celebration Poppers ($ 45) Finistru Benefit Kit, oferit în orice mod contoare de beneficii, precum și magazine

Colecția este formată din șase cele mai fine kituri de beneficii pline de combinații de mici, precum și produse re-promovate de dimensiuni complete din linia de lungă durată, deci dacă ați fost un Bene-Babe pentru o vreme, există o mare posibilitate Aveți deja câteva dintre ele. Acestea sunt cu adevărat despre gifting, precum și pentru persoana ideală, ar putea fi o potrivire excelentă.

Adică, au înregistrat deja ambalarea captivantă.

Ceea ce avem aici sunt pozele a patru dintre cele șase kituri. Nu sunt afișate sunt un obraz, precum și paleta de ochi, în plus față de o ediție specială, tubul de cristal, de element de rimel.

Atât de fantezist!

Beneficiați de vacanță 2015 dvs. B.Right! Pentru a sărbători ($ 49) set de beneficii, care se referă la toate contoarele de beneficii, precum și la magazine
Beneficiați de vacanță 2015 Obțineți celebrarea dvs. pe (46 dolari) Finistru Benefit Kit, oferit exclusiv la Macy
Beneficiați de vacanță 2015 Celebration Hoppin ‘($ 39, Special la Ulta) Finistru de kit de beneficii
Party Poppers (45 USD), Calendarul de dezvoltare a beneficiilor din acest an (caseta galbenă și roz, lângă partea de sus), este mai scurtă, precum și mai dulce decât calendarul de anul trecut, precum și include 12 produse mici timp de 12 zile, în loc de 24, totuși De asemenea, are Fa-La-La-La-Laaaaa adițional! – indicând faptul că cântă. Cu toate acestea, trebuie să redați videoclipul în sus pentru ao auzi, deoarece nu mi-am dat seama exact cum să te înspăimântați de la tastatura mea, Haha.

PUBLICITATE

Căutați cele mai bune kituri de vacanță din acest an pe internet, precum și la contoarele de beneficii, precum și în curând magazine.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.