May 22, 2024
Uncategorized

Colecția ANDSOKES COLECTION PENTRU toamna anului 2016, precum și Apoline, noua mea buză roz preferată

cele cinci noi rujuri îndrăznețe din colecția auditoare
François, homeboy, înțeleg că ești hectic – ce cu vânzarea insulei dvs. Bora Bora și de a lucra pentru a produce cele mai bune lipglosses pe lume – așa că ai timp liber, totuși nu ai putut Storcă în câteva minute pentru a numi unul dintre cele cinci rujuri noi auditoare “Karen”?

Adică, nu-i așa că te rog să faci un tatuaj de închisoare al afacerii mele cu antebrațul tău. Tot ce vreau este un ruj numit Karen.

PUBLICITATE

Este atât de bine de întrebat?

Cei cinci noi rujuri îndrăznețe de sus din partea de sus în jos în Apoline, Mona, Kate, Stefania, precum și Shirley
Nu sunt singurul Karen, precum și bănuiesc că o mulțime de noi ar dori să avem numele nostru pe rujul nostru destul de îndrăzneț propriu. Imagin că având că s-ar simți cu adevărat grozav, cum ar fi constatarea că ați fost făcuți un membru onorific al lui Sare “N” PEP, precum și de vogă.

De data aceasta, Apoline, Shirley, Stefania, Kate, precum și Mona obține onoarea, precum și fac parte din noua colecție de toamna NOUSOKES AUDII, care a introdus 15 august la magazinele NARS, precum și site-ul web NARS, de asemenea Așa cum arată 1 septembrie la Sephora.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Aș vrea să vorbească rujul, aș întreba aceste: “De ce ești atât de cremoasă, precum și opac? De ce nu vă clarificați vreodată în liniile mele fine? De ce îmi plac atât de mult?

Din acest lot, sunt totul despre Apoline (trandafirul roz), precum și Stefania (Fuchsia profundă), deoarece sunt roz, precum și sunt previzibil astfel, haha.

Dar, de asemenea, cred că Shirley (Crimson), Kate (orhidee purpuriu), precum și Mona (Mahogany) sunt frumoase.

Colecția de nars audiochiking include, de asemenea, o linie complet nouă de creme de frunze în ghivece numite … cremele de definire a frunzei.

Disponibil în patru culori, ei se simt mai uscat decât un gelcreme de fluidline Mac pentru mine, precum și sunt oarecum mai puțin pigmentați, cu toate acestea, în acest caz, nu cred că este un lucru sărac, deoarece dacă aș avea un dolar pentru ori de câte ori am încercat Produs ca acestea, precum și în mod inadecvat “Instagram răsucite” eu dincolo de uitare, aș avea suficienți bani pentru a obține insula Bora Bora de la François.

În mod normal, direcționează în mod normal de produse de frunte ca acestea din acest motiv – de la exact cât de intense sunt în mod normal – totuși acestea sunt doar pigmentate suficiente pentru a umple zonele rare fără a lăsa sprâncenele de a căuta grele sau suprasolicitate. Rezultatele arată extrem de natural, ceea ce mă face să vreau sărut lui François pe ambele obraji.

Sunt 23 de dolari, precum și oferite în Sonoran (o blondă), El Djouf (un maro deschis), Tanami (un Auburn), precum și Danakil (un maro închis).

Nars fruntea creme de definire de sus în jos în Sonoran, Tanami, El Djouf, precum și Danakil
Există, de asemenea, două căptușeli nemaipomenite nemaipomenite, nerestricționate. Ambele sunt negre, precum și 27 de dolari, oricum are o suprafață mată, precum și cealaltă este satin.

Singurul lucru este că sunt o idee simțită versatilă Gal, precum și aceștia au un vârf rigid, așa că liniile mele se termină cu margini șuierate, mouse, nu sunt sigure, precum și îmi place liniile mele să spun: “Dacă cerința Fii, voi tăia un b * tch. ”

NARS nerestricționate Stylo de Eyeliner în Matte, precum și satin

Nars mascara îndrăzneață

PUBLICITATE

Mascara îndrăzneață din colecție este o re-promovare de la linia pe termen lung, precum și îmi place pentru separare, ridicare, precum și curl – că, precum și nu smulge sau fulgi. Deci este unul minunat, precum și este de 26 de dolari.

Nars rujuri îndrăznețe
NARS nerestricționate Stylo de Eyeliner în Matte, precum și satin
Nars Definirea cremelor
Nars rujul îndrăzneț în apoline
Nars rujul îndrăzneț în Stefania
Nars rujul îndrăzneț în Kate
Nars rujul îndrăzneț în Mona
Nars rujul îndrăzneț în Shirley
Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.